S2. CUINA I TERRITORI LA SOBIRANIA ALIMENTÀRIA I ELS ODS EN EL PLAT- COCINA Y TERRITORIO: LA SOBERANÍA ALIMENTARIA Y LOS ODS EN EL PLATO

Idioma: Valencià
Coordina/Presenta: Marina Morales Pérez. Centre d'Estudis Rurals i d'Agricultura Internacional (CERAI). Projecte Objectiu Campus Sostenible a la Universitat de València

Descripció:
Amb aquest curs volem reflexionar sobre els aliments que es produeixen, es transformen, es comercialitzen i després els cuinem a les nostres llars. Aliments procedents de l’actual sistema agroalimentari globalitzat i de sistemes agroalimentaris alternatius, arrelats al territori i basant-se en els principis de l’agroecologia. D’on venen els nostres aliments? És sostenible i saludable l’actual sistema agroalimentari globalitzat? Tenim alternatives per a cuinar aliments més nutritius i sostenibles per al planeta?
 

P
rograma:
-9-9.15h: Benvinguda al curs. Marina Morales Pérez. Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional (CERAI). Projecte Objectiu Campus Sostenible a la Universitat de València
-9.15-13h: Taller de cuina sostenible i saludable. Marta Feliu. Cuinera agroecològica
-15-17h: Producció agroecològica a La Safor. Josep Vicent (Cento) Borrull. Productor agroecològic El Bancalet
-17-19h: De la producció local a la solució global: sobirania alimentària i ODS. Marina Morales. Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional (CERAI). Projecte Objectiu Campus Sostenible a la Universitat de València

Entitats Col·laboradores.
 Projecte Objectiu Campus Sostenible

 *******
Idioma: Valenciano
Coordina/Presenta: Marina Morales Pérez. Centro de Estudios Rurales y de Agricultura Internacional (CERAI). Proyecto Objetivo Campus Sostenible en la Universitat de València  

Descripción:
Con este curso queremos reflexionar sobre los alimentos que se producen, se transforman, se comercializan y después los cocinamos en nuestros hogares. Alimentos procedentes del actual sistema agroalimentario globalizado y de sistemas agroalimentarios alternativos, arraigados en el territorio y basándose en los principios de la agroecología. ¿De dónde vienen nuestros alimentos? ¿Es sostenible y saludable el actual sistema agroalimentario globalizado? ¿Tenemos alternativas para cocinar alimentos más nutritivos y sostenibles para el planeta?
   

Programa:  

-9-9.15h: Bienvenida en el curso. Marina Morales Pérez. Centro de Estudios Rurales y de Agricultura Internacional (CERAI). Proyecto Objetivo Campus Sostenible a la UV
-9.15-13h: Taller de cocina sostenible y saludable. Marta Feliu. Cocinera agroecológica
-15-17h: Producción agroecológica en La Safor. Josep Vicent (Cento) Borrull. Productor agroecológico El Bancalet 
-17-19h: De la producción local a la solución global: soberanía alimentaria y ODS. Marina Morales. Centro de Estudios Rurales y de Agricultura Internacional (CERAI). Proyecto Objetivo Campus Sostenible a la UV  

Entidades Colaboradoras. Projecte Objectiu Campus Sostenible