I JORNADES DE CREACIÓ I DESENVOLUPAMENT AUDIOVISUAL


L'Aula de Cinema de la Universitat de València acull les primeres Jornades de Creació i Desenvolupament Audiovisual els dies 26, 27 i 28 d'abril de 2021 en format presencial.

L'objectiu d'estes jornades és oferir un punt de trobada entre estudiants i professionals d'èxit amb els quals compartir inquietuds i des d'on rebre formació i informació en disciplines pròpies de la creació cinematogràfica.

Les jornades es desenvoluparan al Centre Cultural La Nau: Carrer Universitat, 2 de València. Si l'usuari/a assisteix a un mínim del 80% de les activitats, podrà sol·licitar el certificat d'assistència emés pel Vicerectorat de Cultura i Esport.

Consulta la programació i inscriu-te!

-------------

El Aula de Cinema de la Universitat de València acoge las primeras Jornadas de Creación y Desarrollo Audiovisual los días 26, 27 y 28 de abril de 2021 en formato presencial.

El objetivo de estas jornadas es ofrecer un punto de encuentro entre estudiantes y profesionales de éxito con los cuales compartir inquietudes y desde donde recibir formación e información en disciplinas propias de la creación cinematográfica.

Las jornadas se desarrollarán en el Centre Cultural La Nau: Calle Universitat, 2 de València. Si el usuario/a asiste a un mínimo del 80% de las jornadas podrá solicitar el certificado de asistencia emitido por el Vicerrectorado de Cultura i Esport.

¡Consulta la programación e inscríbete!