Curs de guió i desenvolupament de projectes

Impartit pel cineasta Fran Ruvira, la segona edició del Curs de guió i desenvolupament de projectes està destinada a adquirir coneixements i recursos pràctics per a l'escriptura de guions (ficció, documental, animació…) i, d'altra banda, trobar vies de desenvolupament per a projectes personals en el context de la producció nacional i internacional.

A través d'una metodologia teòrica-pràctica es treballa amb les idees de cada alumne formant un espai d'experimentació de projectes on es proposa itineraris d'escriptura que els permeta trobar alternatives viables per a les seues històries.


DIES: Dimecres

HORARI: De 18 a 20 hores

MODALITAT: Presencial

AULA: Centre Cultural La Nau. C/ Universitat, 2. 46003, València

------------

Impartido por el cineasta Fran Ruvira, la segunda edición del Curso de guion y desarrollo de proyectos está destinada a adquirir conocimientos y recursos prácticos para la escritura de guiones (ficción, documental, animación…) y, por otro lado, encontrar vías de desarrollo para proyectos personales en el contexto de la producción nacional e internacional.  

A través de una metodología teórica-práctica se trabaja con las ideas de cada alumno formando un espacio de experimentación de proyectos donde se propone itinerarios de escritura que les permita encontrar alternativas viables para sus historias.


DÍAS: Miércoles

HORARIO: De 18 a 20 horas

MODALIDAD: Presencial

AULA: Centre Cultural La Nau. C/ Universitat, 2. 46003, València